impressie vloeren
v
l
o
e
r
e
n

De basis voor sfeer
in jouw interieur.

Een echte blikvanger en sfeerbepaler zo’n met zorg uitgekozen vloer. Als je binnenkomt, zie je het meteen. Hier is over nagedacht. Hier wonen mensen die het graag gezellig hebben.  

Wat je precies kiest, is een kwestie van smaak. Ga je voor warm en een natuurlijke uitstraling? Of ga je voor strak, onderhoudsvriendelijk en onverwoestbaar? Waarom eigenlijk niet meteen allebei, verenigd in één type vloer? 

Samen met Stijlpartner kom je er ongetwijfeld achter wat het beste bij jou én jouw woning past.

Klassieke eiken vloer in trendy visgraatmotief. Als in een karakteristiek huis met een verleden.

Of probleemloos en sfeervol PVC in een speels houtmotief. Of helemaal strak als tegel in een tint die oogt als een hippe, industriële gietvloer. Tapijt in een chique, subtiele of juist gedurfd sprankelende kleur, voor nog meer warmte en comfort is ook een optie.

Het losse vloerkleed als flexibele sfeermaker? Bij Stijlpartner kennen we je woning goed. We nemen je graag bij de hand langs de sterke punten van elke ruimte. We weten wat heel mooi kan zijn en wat werkt. En als geduldige en doortastende partner in woongenot komen we er snel achter of dat past bij jouw persoonlijke stijl. Samen komen we er wel!

Thuis
in stijl!

Wat een verademing! Een Stijlpartner die je alle stress uit handen neemt. Bij het kiezen van vloeren en raambekleding, het bestelproces en zelfs het plannen en begeleiden van de uiteindelijke plaatsing. Jij hoeft straks alleen nog maar de sleutel om te draaien. 

Bezoek onze stijlkamer!