Samen thuis is stijl
o
v
e
r
o
n
s

Voor
een stijlvol thuis

Er komt nogal wat op je af, als koper van een woning. Verhuizen en helemaal opnieuw inrichten, het liefst met een persoonlijke touch en zonder stijlmissers of andere dure vergissingen. Gelukkig heb je Stijlpartner, je rots in de branding. We leiden je vanaf dag 1 door het doolhof aan smaken, stijlen, materialen, voorkeuren en technische eigenschappen.

Wat een goed idee – die Stijlpartners!

Waarom zou je wachten op de traditionele woninginrichter, die pas komt opmeten als jij er al met je verhuisdozen staat? Bij Stijlpartner werken we al samen met de projectontwikkelaar of aannemer, nog voordat de bouw begint. Op het moment dat jij je (technische) keuzelijstjes mag invullen, zitten wij al aan tafel. Om te luisteren, om de aandacht te vestigen op de kansen en verrassende mogelijkheden die aan elke keuze vastzitten.

We kennen dus alle eigenheden van de woning. Daardoor kunnen we een perfect passende voorselectie aan vloeren en raambekleding voor je maken. Op de dag dat je verhuist, hebben wij het voornaamste werk al voor je gedaan, de meubels kunnen er zó in. 

Hoe? Jij mag het zeggen, want we hebben alles wat je nieuwe woning laat stralen gewoon in huis. De vloer van je keuze (wat is hij mooi in het echt!), raambekleding al keurig op zijn plaats. Onze betrouwbare partners hebben weer mooi werk geleverd. 

Dat is pas écht moeiteloos ‘turnkey’ binnenkomen en zorgeloos genieten - zonder tijdverlies.

Thuis
in stijl!

Wat een verademing, een Stijlpartner die je alle stress uit handen neemt. Bij het kiezen van vloeren en raambekleding, het bestelproces en zelfs het plannen en begeleiden van de uiteindelijke plaatsing. Jij hoeft straks alleen nog maar de sleutel om te draaien als het klaar is. 

Bezoek onze stijlkamer!