Stijlpartner verzorgt vloeren en raambekleding in project Cunabula

1 mei 2024
2024-05-01 12:42:00

Hier wordt aan topsport gedaan. In het sportiefste gebouw van de regio Heerenveen verrijst deze zomer hotspot Cunabula. Hier komen sporten, ontmoeten en wonen samen. Stijlpartner is in dit project al druk bezig met het aankleden van de 112 appartementen met prachtige vloeren en raambekleding.

Vanaf dag één leiden we onze opdrachtgevers door het doolhof aan smaken, stijlen, materialen, voorkeuren en technische eigenschappen. We komen al in actie voordat de bouw begint. Dat is namelijk onze kracht. Te beginnen bij het bestuderen van de plattegrond van de woning en het in kaart brengen van de technische mogelijkheden. In nauwe samenwerking met de projectontwikkelaar en aannemer zodat alles keurig in orde komt.

Wil je weten wat we voor jou, als projectontwikkelaar, kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden!

Thuis
in stijl!

Wat een verademing! Een Stijlpartner die je alle stress uit handen neemt. Bij het kiezen van vloeren en raambekleding, het bestelproces en zelfs het plannen en begeleiden van de uiteindelijke plaatsing. Jij hoeft straks alleen nog maar de sleutel om te draaien. 

Bezoek onze stijlkamer!