Je persoonlijke Stijlpartner

27 mei 2024
2024-05-27 14:42:00

Pvc of houten vloer? Visgraat of toch een Hongaarse punt? Een dupligordijn of bamboe jaloezieën? Zoveel opties. Je zou er keuzestress van krijgen.

Maar dit hoeft helemaal niet. Je kunt de kopers van jouw vastgoedprojecten namelijk iets extra’s bieden. Een persoonlijke Stijlpartner die ze vanaf dag één door het doolhof aan smaken, stijlen en materialen loodst.

Wij kennen de woning door en door en kunnen zo een perfect passende voorselectie aan vloeren en raambekleding maken. Op de dag van de verhuizing hebben we het voornaamste werk al gedaan. De meubels kunnen er zo in.

Kom gerust eens kennis met ons maken in onze Stijlkamer.

Voor een stijlvol thuis

Thuis
in stijl!

Wat een verademing! Een Stijlpartner die je alle stress uit handen neemt. Bij het kiezen van vloeren en raambekleding, het bestelproces en zelfs het plannen en begeleiden van de uiteindelijke plaatsing. Jij hoeft straks alleen nog maar de sleutel om te draaien. 

Bezoek onze stijlkamer!