Bouw woningen Bonifatiusplein in volle gang

17 april 2024
2024-04-17 14:42:00

De bouw van de appartementen en woningen aan het Bonifatiusplein in Leeuwarden is in volle gang! Dit is goed nieuws voor Stijlpartner. Wij kunnen namelijk niet wachten om de woningen straks nog mooier te maken met een prachtige vloer, raambekleding en strak afgewerkte muur. Kortom, een stijlvol thuis!

Stijlpartner neemt je alle stress uit handen bij het kiezen van je vloer en raambekleding en zelfs het plannen en begeleiden van de uiteindelijke plaatsing. Het enige dat jij, als bewoner, straks nog hoeft te doen, is de sleutel om te draaien van je nieuwe woning.

Wil jij ook zo'n Stijlpartner? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Voor een stijlvol thuis.

Thuis
in stijl!

Wat een verademing! Een Stijlpartner die je alle stress uit handen neemt. Bij het kiezen van vloeren en raambekleding, het bestelproces en zelfs het plannen en begeleiden van de uiteindelijke plaatsing. Jij hoeft straks alleen nog maar de sleutel om te draaien. 

Bezoek onze stijlkamer!