Stijlpartner klaar voor toekomst met nieuwe app

8 april 2024
2024-04-08 14:42:00

Stijlpartner is klaar voor de toekomst met de nieuwe mijn.stijlpartner-app. In deze digitale tool nemen we de klant mee in het proces van het maken van een afspraak, het kiezen van materialen en het tekenen van de offerte. Het resultaat is een totaal nieuwe ervaring voor onze klanten waardoor de overgang naar een nieuwe woning soepel en vlot verloopt.

Er komt nogal wat op je af als koper van een woning. Verhuizen en helemaal opnieuw inrichten. Het liefst met een persoonlijke touch, zonder stijlmissers of andere dure vergissingen. Gelukkig heb je Stijlpartner, je rots in de branding. We leiden je vanaf dag één door het doolhof aan smaken, stijlen, materialen, voorkeuren en technische eigenschappen.

Klinkt fantastisch toch? Zo’n Stijlpartner die alle stress bij je wegneemt. Wij snappen dat je van een comfortabel en mooi ingericht huis energie krijgt. Wij namelijk ook!

Nieuwsgierig? Kom gerust een kop koffie bij ons drinken en we vertellen je er alles over. 

Het enige dat jij straks nog hoeft te doen, is de sleutel omdraaien.

Thuis
in stijl!

Wat een verademing! Een Stijlpartner die je alle stress uit handen neemt. Bij het kiezen van vloeren en raambekleding, het bestelproces en zelfs het plannen en begeleiden van de uiteindelijke plaatsing. Jij hoeft straks alleen nog maar de sleutel om te draaien. 

Bezoek onze stijlkamer!